Powered by Blogger yazısını kaldırma

XML ortamındaki kodlara sahip olan Blogger sistemi, bizlerin bu kod yapısına uygun kodlar geliştirerek blogumuza farklı tasarımlar kazandırabiliyoruz. Bu yazımızda bizim istemediğimiz Powered by Blogger yazısını nasıl kaldırabileceğimizi değinmek istiyoruz.

Son yüklediğim temada karşıma çıkan Powered by Blogger yazısı, genelde temanızın footer kımsında yer almaktadır. Blogger panel bölümü Yerleşim kısmında bulunan bu kodu kaldırmak için Edit  linkine tıkladığınızda kaldırma butonunun olmadığını göreceksiniz.

Powered by Blogger Yazısını Kaldırmak

Blogger hesabınıza girdikten sonra;

Şablonlar - Edit HTML

kısmına gelerek, şablonu genişletin ve kutucuğu işaretleyin. Attribution kodunu arayın ve hemen yanında bulunan locked="true" yazısında true ibaresini false olarak değiştirin.

 locked="true"

Bu işlemin ardından şablonu kaydedin ve tekrardan Yerleşim bölümünde bulunan Attribution gadget'ı içinde bulunan powered by blogger yazısını edit linkine tıklayarak kaldır butonuna tıklayın. Gördüğünüz gibi artık istemediğimiz Attribution (powered by blogger yazısını kaldırmış olduk. Yeni Blogger ipuçları için bizi takip etmeye devam edin.

powered by blogger yazısı kaldırma
Powered by Blogger yazısını kaldırma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder